donderdag 31 maart 2011

Now they are calling on the fire brigade, bury all the pictures and tell the kids that I'm OK

Ben mij een beetje aan het verevelen, terwijl ik eigenlijk mijn toetsen zou moeten leren. Maarjah,school kan mij niet zo heel veel schelen op dit moment. Toch geniet ik er volledig van want het zijn de laatste maanden in het middelbaar. Ook al begin ik het middelbaar een beetje te haten, ga ik het toch missen. Maar dan vooral alle leuke mensen die ik daar heb leren kennen. Jajah, het gaat zo snel.
Om nog even terug te komen op het verevelen en het totaal niet met mijn huiswerk bezig zijn, heb ik maar wat afbeeldingen opgezocht. Ik heb ook eens gekenen naar de facebookpagina van Letters to death people, omdat Eline zei dat het kei grappig was en inderdaad het is ook kei grappig!.
Voor een lange uitleg met vele andere zijketens (zoals je kan hebben bij koolstofketens: 1-methyl, 2-methyl, 3- ethyl en welke er dan nog mogen zijn ...), hier zijn de afbeeldingen die ik heb gevonden en best wel leuk en grappig vind. Enjoy!
2 opmerkingen:

  1. Letters to dead people is écht superleuk ;) Ik hoop dat je morgen nog kan afkomen achteraf.
    Chemie kan echt niet boeien momenteel. En ik zit echt met een probleem: ik had niet gedacht dat chemie zo veel ging zijn, dus zit ik een beetje in tijdsnood voor zowel chemie als wiskunde te leren. Maar ik fiks da wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ge moet is op die afbeelding van Charlie Chaplin klikken.

    BeantwoordenVerwijderen